dilluns, 21 de maig del 2012

PLANING "VIATGE D'ESTUDIS"

Demà, demà... demà ja comença la nostra aventura de final de curs, final d'etapa, final del CP Montaura... quins nervis!!!
I perquè esteu informats de tot allò que aniran fent els vostres fills, aquí en teniu el planing previs!

AVENTURA PALLARS SOBIRÀ
22/MAIG PALMA- BARCELONA- PALLARS SOBIRÀ– LLAC SANT MAURICI
Presentació a l’ aeroport de Palma a les 08.10 hrs. davant els mostradors de facturació de Air Europa per a la sortida del vol UX-5156 a les 10.10 hrs. amb destinació Barcelona . Arribada i trasllat al Pallars Sobirà. Arribada al hotel .Per la tarda visita amb vehicles 4x4 al Llac Sant Maurici situat al Parc Nacional d’Aigües Tortes. Sopar i allotjament.

23/MAIG PALLARS SOBIRÀ- RIU NOGUERA PALLARESSA
Esmorzar i sortida al Riu Noguera Pallaresa per a realitzar un descens de ràfting infantil. Dinar a l’ hotel. Per la tarda es realitzarà l’ activitat de multiaventura (rocòdrom, tirol·lina, pont tibetà, …). Sopar i allotjament.

24/MAIG PALLARS SOBIRÀ -LLAC LA GUINGUETA -VIELLA
Esmorzar i sortida al Llac La Guingueta a navegar amb canoa índia, tornada al hotel i dinar. Per la tarda sortida en direcció cap a Viella per realitzar activitat de patinatge sota el gel. Trasllat a l’ hotel . Sopar i allotjament.

25/MAIG PALLARS -BARCELONA -PALMA
Esmorzar . A continuació sortida amb autocar cap al aeroport de Barcelona. Dinar pic-nic. Presentació a l’aeroport a les 16.30 per la sortida del vol UX-6073 a les 18.10 hrs amb destinació Palma. Arribada i fi dels nostres serveis.


  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada