dissabte, 22 de juny del 2013

Adéu...



 Fins aquí! Ara temps d'estiu: és l'hora de gaudir de tot allò que l'estació ens regala i carregar-nos d'energia per a tornar amb idees renovades i amb moltes ganes d'encarar el repte d'un nou curs escolar. Bon estiu a tots i a totes! Gaudiu-ne!

Indeturable...


Rendit als capricis del temps, aquest curs ja  s'ha convertit en un record encara ben latent. Des d'aquí desitjar-vos un molt bon  estiu ple de quimeres i il.lusions. Un bessot molt gran a tots i a totes, especialment a aquells/es que deixau definitivament l'escola que tant vos ha estimat i que ha crescut amb vosaltres. Molta sort i que sigau molt feliços. I si algun dia l'enyor toca a la vostra porta, nosaltres seguirem essent aquí! Fins aviat! Vos trobarem a faltar! 

Especial?

 Sí: ha estat  un dia especialment especial. Amb l' arribada del solstici d'estiu aquest curs escolar ha expirat embolcallat d'emocions i plegat de recança: enyor, records, cloendes... un amalgama de sensacions i sentiments ben vius que les paraules de vegades no saben reflectir, ni explicar. Avui, imatges amb gust de comiat:























Aquestes darreres instantànies corresponen a l'exposició que ha marcat en certa la manera la cloenda del nostre projecte anual i que ha posat punt i final a un any escolar més.

dijous, 20 de juny del 2013

Un avanç...

 del nostre plat de gastronomia hongaresa. Avui, temps entre fogons: olors, sabors, foc lent... De moment, us en deixam només un tast visual:










  Mmm... Demà, tast gustatiu! 

dimecres, 19 de juny del 2013

Un...dos...tres...Cabussó!

 Ha arribat el dia esperat: la piscina, impassible, ens esperava. I més aviat que de pressa, n'hem tasta l'aigua. Mirau:
















 El sol ha brillat i entre rialles, crits i esquits hem gaudit d'un dels primers banys de temporada en un dimecres de compte enrere: el curs  ha començat a fer les darreres esperonejades...tres...
Demà tallers gastronòmics i un poc més de tot!  

dimarts, 18 de juny del 2013

Dia dos...

 Aquí en teniu la crònica visual:


























 I amb ella finalitza la gimcana. Demà toca piscina! De ben segur que serà un dimecres ben refrescant!  Ho podreu comprovar aquí mateix!